heej på er!!!

nu sitter jag här hemma och bloggar jag har precis varit i sommarstugan vi lånade av våra kusiner.
(jag skriver om det i ett annat inlägg).
jag har massa bilder därifrån men de är på mobilen och blogg appen fungerar inte är det någon annan som har problem med den??? (-:

Paus

Heej på er allihopa !!!

Jag har rätt så mycket att göra nu så det kommer inte bli så många inlägg på ett tag.
Men nåt inlägg ska jag försöka få med!

Hunger games!

Den senaste veckan har jag BARA legat och läst jag har läst Hunger Games och Katching Fire (andra delen av hunger games) båda var SUPER DUPER FANTASTISKT BRA!! Nu har jag beställt den tredje ;-)

Jul. 12, 2013

Nu har mina kläder från top shop kommit!!

Den första saken jag köpte var en topp. Den är vit, väldigt bekväm och passar till ganska mycket!!

Den andra saken jag köpte var en rosa kjol den är söt (enligt mig) och matchar till tröjan jag köpte!

Också köpte jag en klänning en blå med Mönster som också var jätte fin!.

Jag köpte alla kläder från topshop online men jag kommer inte ihåg vad de kosta 😜jag rekommenderar er att köpa där ;-)

Nothing special

Hej på er idag har jag inte gjort något särskilt förutom att sitta framför datorn för att ladda ner ett spel! Jag skulle få det för en vecka sen men det krånglade jättemycket men nu fungerar det äntligen!!

Godmorgon

Nu ligger jag i sängen och håller på med mobilen😝

😛😝😜

Hej på er idag har jag inte gjort nåt spesiellt förutom att jag har åkt till ängby badet.
Vi var där hela förmiddagen och badade och solade men sen åkte jag hem och bara tog det lungt ;-) aa det var allt jag gjorde idag😜

Nytt piano!!

Hej på er idag har jag och mina systrar fått ett nytt piano!!
Jag hade ett gammalt men det gick sönder och igår när vi var hos farmor och farfar och de fick veta att mitt piano var trasigt så kom de över idag och hade köpt ett nytt så jag är super glad för det!!!.

Nu kan jag spela piano och gitarr!.

Jag var på en gitarr kurs också hon kom hem till mej och skulle lära mig spela gitarr så nu kan jag grunderna i det också (övar varje dag!😜).

Ps. Mina kläder från topshop har skickats!

https://cdn2.cdnme.se/4167501/7-3/pic_51d72f8de087c337a31ddb38.jpg" class="image">

Hej på dig sötis!

Nu har gabbie och mamma varit i stan och shoppat de var på monki som hade rea och sen på topchop och där var det nån som tog Gabbies 500 lapp!!.

Medans de var i stan var jag hemma oc schoppade på internen! Jag vet att jag är väldigt slö men det är ju faktiskt sommar! 😋 Så jag har beställt kläder från England !! Ni ska få se de när dom kommer fram!

;-(

Jag skriver på den här bloggen för att folk ska tycka det är kul att läsa men jag blir faktiskt ledsen när folk skriver sånna här saker. Det är inte okej om ni skriver sånt.om ni inte gillar att läsa läs inte då!! Du behöver inte vara taskig då!

jag vet att det inte är så många inlägg och så och jag ska försöka bättra mig idag är jag hos farmor och farfar de bor inne i stan i en lägenhet med deras nya hund Kasper de har haft flera hundar men dem är döda

bloggrebecca.blogg.se

En tjej på 12 år som gillar att måla,spela gitarr och blogga jag skulle älska om du läste min blogg :) jag skriver om mitt liv,mode musik och sånt

RSS 2.0